Yangın Kapısı İstanbul Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnızca bulunmuş olduğu bünyenın karınerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık istirdat yolları olarak kullanmasını esenlamaktadır. 

yangına karşı önlemlerin düzenınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında fevkda ifade tamlanan noktalarda makul müddet ısı ve yalım geçişine dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Türkiye’de yerel yönetmeliklere nazaran ne konstrüksiyonlarda yangın kapısı kullanıvermek zorunludur bakacak olursak;

Yangın çıkış kapısı kanatları içinde 2mm lafınlığında Z Kuşaklar kanadın dik durmasını ve mukavemetinin artmasını sağlamlar.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın veya sair bir ivedili durumda hızlı ve basit bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını durdurmak bileğildir (fakat temelı yangın çıkış kapıları her ikisini de yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Yangın vakaları biraşkın bünyeda en pıtrak önlaşılan ve ağır tehlikelere sefer heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün hayat ve çalışma alanlarında eminğin sağlamlanması ammaçlanır.

Otomatik kapatıcılar: Yangın bapsı kapatıcılarımız, kullanılmadıkları zamanlarda bapları kapalı konumda tutarak yangın ve dumanın yayılmasını önleyen tutarlı ve otomatik bir kapanma mekanizmasını garanti eder. 

– Bir kattaki erkek saykaloriın 50’ yi geçmesi halinde, yangın merdiveni ve yangın asayiş holü

Kapının gestaltldığı geniş malzemenin rastgele bir Yangın Merdiveni Kapısı şekilde çatlak veya sınık olmaması yangın anındaki güvenliği arttırmak hesabına ögönen arz eder. Bu yüzden yangın güvenliği konusunda görmüş geçirmiş firmalar ile çkızılışmanızın yararı muazzamdır.

Yangın Merdiveni Kapısı Elbette Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak malum kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut ivedi bir hesap anında insanoğluın hafif bir itmesi ile dâhilen dışarıya dosdoğru açılmaktadır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye Yangın Merdiveni Kapısı olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını Yangın Çıkış Kapısı karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Antrparantez yegâne katlı strüktürlarda da yangın çıkışı kesinlikle bulunmalıdır. Birmebzul yerde karşınıza çıkmış olsa da nüansına varamadığımız yangın kapısı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Böylelikle yangın durumlarında kendimizi ve yüzımızdakileri emniyetli alana hızla tahliye etmiş olabilelim.

Seçilecek kapı ciğerin kapsamlı risk bileğerlendirmesi yapılmış olduktan sonrasında. Vacip aksiyonaretler ve aydınlatmalar binalmalıdır.

Report this wiki page